Levi’s® x Barbie Ferreira

Campaigns and Collaborations
november 2023

--

Velkommen til Barbie Ferreiras rebelske verden. Skuespillerinden og stilikonet bruger sine kreative visioner i en 90'er-inspireret kollektion. Denne kollektion med otte stykker tøj vækker hendes fantasi og skitser til live med hendes yndlingsfarvepaletter og -pasformer – med iøjnefaldende kaningrafik, snøredetaljer, tryk og hendes egen udgave af vores ikoniske 501® jeans.

--

Kampagnen blev fotograferet af Barbies partner og ven gennem lang tid, Petra Collins. Hendes personlige tilgang til belysning og teksturer lader kollektionen synke ind i en mørk, lunefuld atmosfære, der præsenteres med et smukt strejf som fra en anden verden.

--

Barbie begyndte med sin fantasi og sine skitser og samarbejdede tæt med vores designere om at vække sine kreative visioner til live. De otte stykker tøj omfatter toppe, underdele, overtøj og tilbehør inspireret af 90'erne – udstyret med hendes særlige kaninlogo, snøredetaljer og iøjnefaldende tryk.

-

Fordyb dig i kollektionen – toppene omfatter en lang kjolejakke, der er skabt af vasket sort denim, en overdimensionerede Bunny T-shirt, der gløder i mørket, en Second Skin top af netmateriale med tryk i amøbestil og et snørekorset. Hvad angår underdele, har Barbie sat sit kreative præg på vores 90'er-501® Jeans med sit kaninlogo i en bleget pleteffekt. Et par kassebukser med snører med mellemhøj talje og en chartreuse-farvet plisseret nederdel fuldender kollektionens underdele. En tulipanhat med chartreuse-farvet denim på den ene side og det samme amøbetryk på den anden sætter prikken over i'et i kollektionen.

-

Levi's® x Barbie Ferreira-samarbejdet lanceres i hele verden den 17. november 2023. Kollektionen vil kunne købes på L.com, i appen, udvalgte Levi's® Stores:

AMSTERDAM, Netherlands (Levi's® Hartenstraat: Hartenstraat 9, 1016 CA Amsterdam)

 

BERLIN, Germany (Levi’s®Memhardstraße 7, 10178 Berlin)

 

LONDON, UK (Levi’s® Soho -41 Great Marlborough St, Carnaby, London W1F 7RG)

 

ANTWERP, Belgium (Levi's® Kammenstraat 39, 2000 Antwerpen)

 

MADRID, Spain (Levi's® Preciados: C. de Preciados, 15, 28013 Madrid)

 

MILANO, Italy (Levi's® LS Milano Gae Aulenti: Via Vincenzo Capelli, 1, 20124 Milano MI)

 

PARIS, France (Levi's® Store Champs Elysees: 76 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris)

 

--